dinsdag 8 mei 2012

Roodbaarsfilet

Roodbaarsfilet met een broccolistoemp en een warme tomatensalsa.
De roosbaarsfilet heb ik klaargemaakt in de oven.
Oven voorverwarmen op 200°, de filet in een geoliede ovenschaal leggen, kruiden met peper en zout, schijfjes tomaat opleggen en tijm, daarna schijfjes mozzarella opleggen en 15 minuutjes de oven in.
Mijn broccolistoemp heb ik afgewerkt met kruidenboter, een beetje room en fijn gesneden zongedroogde tomaatjes.
Voor mijn salsa heb ik een rode ui aan gestoofd, een blik gepelde tomaten en zongedroogde tomaten.
Dit heb ik een dik uur zachtjes laten sudderen en dan gemixt, afgekruid met peper en zout een een beetje room om het lekker smeuïg te maken.
Als je geluk hebt en er is nog wat salsa over is deze ook heel lekker op een bruschetta.
 


Geen opmerkingen: