Dit was mijn goed gevulde ijskast op zondag ochtend 25 december, ik kan aan de slag gaan.
Iedereen neemt een uitgebreid badje, dus ook mijn gebraad, dat mocht al in bad op 24 december, een badje van appelsap, ciderazijn, ui, kardemonpeulen, karweizaad, zout, peper en knoflook.
De gasten.
Een close up van de tafel.
Een van de knallers van de avond, kalfslapje, gevuld met zelfgemaakte pesto om een bedje van rucola met pijnboompitten en pestomayonaise.
Om duimen en vinger aan af te likken.
Het witloofsoepje met grijze garnalen werd gevolgd door een risotto met scampi, waarvan geen foto spijtig genoeg.
En hier dan het gebraad, vergezeld van patatjes met kerstomaatjes, boontjes met spek en oesterzwammen in een roomsausje.
Als toetje was er dan nog de mousse van kastanjes, waarvan ook geen foto, zou te barbaars zijn om jullie dat te tonen ;o)´
Geen opmerkingen:
Een reactie posten